O nama

Naš stil je specifičan, spoj modernog  art fotografiranja vjenčanja sa tradicionalnim fotografiranjem tj. klasičnim načinom fotografiranja vjenčanja. Jako su nam bitne Vaše želje, sa Vama dogovaramo apsolutno sve, od načina fotografiranja vjenčanja, ovisno želite li klasičnu “love story” fotografsku i video priču vjenčanja , dokumentarnu tzv. “PRESS Wedding” (spontano – reportažno priču vjenčanja) ili oboje spojeno u jedno.

Također sa Vama dogovaramo i post produkciju, odabir fotki, glazbe za video pa sve do materijala i boja korica wedding booka a tu smo i za one mladence koji žele ne opterećeno dobiti svoje materijale i žele sve prepustiti nama i našoj kreativnosti.

Oprema koju koristimo za fotografiranje vjenčanja i video snimanje je profesionalna i najnovije generacije, FULL HD video kamera Sony EX1R, HD SLR Nikon D4 i D3, Nikon D750, Nikon D7200 itd. a svi objektivi cca 15 komada su profesionalni i najveće svjetlosne jačine, konkretno otvora blende 2,8 i manje što dovoljno govori o našem odnosu prema poslu i krajnjem cilju, a cilj, uz našu kreativnost, opremu koju posjedujemo i Vas mladence je najbolje moguće dobivanje trenutaka sa Vašeg dana vjenčanja.

Također bitan detalj je to što koristimo i RT flash rasvjetu u restoranu s kojom se također obogaćuje i stvara jedna drugačija dimenzija fotki jer sa rasvjetom dobiva se igra svjetla i sjene te su fotografije pune boja i kontrasta što stvara dojam filmske produkcije.

Slobodno nas kontaktirajte i dogovorite termin sastanka i detaljnu prezentaciju bez ikakvih obveza.

LUPUS Tim.

 

 

 

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

 

LUPUS Atelier  obvezuje se čuvati privatnost i tajnost osobnih podataka svih naših klijenata.

Sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka, NN103-2003-06-26.

Svi poslovni partneri ugovorno su obvezni poštivati načela zaštite privatnosti i tajnosti podataka naših klijenata.

Prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o klijentima i informiramo ih o načinu njihova korištenja. Redovito dajemo klijentima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li i ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Osobni podaci klijenta se čuvaju na sigurnom i dostupni su samo vlasniku LUPUS Ateliera kojem su ti podaci nužni za pružanje kvalitetne usluge.

Uporaba podataka ograničena je na komunikaciju s klijentima u svrhu obavljanja transakcija, te obavješćivanje korisnika o novostima i pogodnostima koje su im dostupne.

LUPUS Atelier jamči da osobni podaci korisnika internet stranice www.foto-video-lupus.com neće nikada biti dani na uvid i uporabu trećoj strani bez prethodne izričite suglasnosti korisnika.

Od ovoga se izuzima uvid od strane ovlaštenih službi izvršne državne vlasti RH za potrebe istražnih radnji temeljem valjanog sudskog naloga.

Registracijom potvrđujete točnost i potpunost u obrascu navedenih podataka te dajete izričitu suglasnost da LUPUS Atelier  može sukladno odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka, obrađivati osobne podatke naznačene u obrascu za potrebe vlastitih evidencija i pružanja usluga obavješćivanja o novim proizvodima i uslugama.